AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 12.1.2017

SJK sopinut lisää harjoitusotteluita talvikaudelle

SJK sopinut lisää harjoitusotteluita talvikaudelle

SJK kertoo verkkosivuillaan kohtaavansa aiemmin uutisoitujen harjoitusotteluiden lisäksi FF Jaron ja FC Hakan.

Jaron SJK kohtaa harjoitusottelussa Pietarsaaren Tellushallissa lauantaina 21. tammikuuta kello 15.15 ja Keith Armstrongin valmentama Valkeakosken FC Haka tulee Seinäjoen Wallsport Areenalle perjantaina 24. helmikuuta. Tuo ottelu alkaa kello 14.30.

Ensi lauantaina SJK:n kaikki joukkueet ovat tositoimissa Wallsport Areenalla, kun SJK isännöi ensin harjoitusottelussa Tampereen Ilvestä kello 14.15 alkaen, Akatemian U20-joukkue kohtaa harjoitusottelussa JJK:n nuoret tuon ottelun perään, noin kello 16.00 alkaen ja vielä illan päätteeksi, SJK Akatemian miehet pelaavat harjoitusottelun VIFK:ta vastaan Wallsportilla kello 19.15 alkaen.

Samanlainen pelirutistus on tulossa myös tammikuun lopulla, kun 20.päivä perjantaina SJK ja SJK Akatemia kohtaavat Suomen Cupin ottelussa. Sen lisäksi SJK:n edustusjoukkue matkaa vielä 21. päivä harjoitusotteluun Pietarsaareen Jaroa vastaan.

SJK matkustaa maaliskuussa jo perinteiselle Espanjan leirille, jossa se kohtaa harjoitusotteluissa kaksi kansainvälistä vastustajaa. Mahdollisesti maaliskuuhun sovitaan vielä Seinäjoellekin harjoitusottelu, mutta näistä SJK tiedottaa lisää myöhemmin.

Lisää uutisia