FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.52 // 31.12.2016

​Wallén iloitsee Uusitalon maajoukkuekutsusta

​Wallén iloitsee Uusitalon maajoukkuekutsusta

HJK:n 19-vuotias maalivahti Markus Uusitalo matkustaa Huuhkajien kanssa tammikuussa Abu Dhabin-leirille. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n maalivahtivalmentaja Ville Wallén on tyytyväinen, koska hänen 19-vuotias suojattinsa Markus Uusitalo sai kutsun Huuhkajien tammikuun harjoitusleirille Abu Dhabiin.

Viime kaudeksi Klubiin VPS:stä siirtynyt Uusitalo sai kutsun samalle leirille myös vuosi sitten. Molarilupauksen kanssa tiivistä yhteistyötä noin vuoden ajan tehnyt Wallén pitää A-maajoukkuekutsua ansaittuna.

- Olen tosi iloinen Maken puolesta. Voin rehellisesti sanoa, että siinä on poikkeuksellisen lahjakas maalivahti. Hänellä oli pieni loukkaantuminen loppukaudesta, mutta nyt hän on ollut harjoituksissa mukana täysipainoisesti, Wallén kertoi ja jatkoi:

- Toivottavasti hän pääsee entistä paremmin mukaan joukkueeseen nyt, kun on toinen vuosi, ja haastaa selkeästi enemmän minuutteja pelanneen Thomas Dähnen.

Huuhkajien maalivahtiosaston muodostaa Uusitalon lisäksi Abu Dhabin leirillä Ilveksen Mika Hilander sekä IFK Mariehamnista tanskalaiseen Viborg FF:ään tulevaksi kaudeksi siirtynyt Walter Viitala, joka valittiin päättyneen kauden parhaaksi maalivahdiksi Veikkausliigassa.

Lisää uutisia