AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 31.12.2016

​Albin Granlund: "Tavoite nyt myös pelaamaan Huuhkajissa"

​Albin Granlund: "Tavoite nyt myös pelaamaan Huuhkajissa"

Albin Granlund hakee Huuhkajadebyyttiään. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnissa hienon kauden pelannut Albin Granlund nousi vuoden aikana myös A-maajoukkueeseen, mutta Huuhkajadebyytti on vielä tekemättä.

Granlund oli joulun jälkeisellä viikolla osan Abu Dhabiin tammikuun otteluleirille valitusta Huuhkajaryhmästä harjoitellessa Helsingissä. Muutaman päivän harjoittelu maistui, vaikka tuntuma ei Granlundin mukaan juuri ole päässytkään katoamaan.

- Kauden jälkeen pääsin Ukrainan reissulla maajoukkueen kanssa treenaamaan vähän ja joulukuun alusta aloitimme treenit taas IFK:n kanssa, joten ihan hyvin loppuvuosi on harjoitusmielessä mennyt, Granlund mietti.

- Tietysti Abu Dhabin leirin ajankohta on hiukan haastava Pohjoismaissa pelaaville, kun joukkuetreeniä ei kuitenkaan ole alla niin paljon. Kyse on kuitenkin vain siitä, että pitää sitten vastata itse itsestään ja omasta treenaamisestaan.

Tuntumaa Huuhkajista Granlundilla on päättyvänä vuoden maajoukkuekutsujen myötä jo mukavasti ja Abu Dhabissa miehen selkeä tavoite on ottaa seuraava asekel.

- Hyvillä fiiliksillä ilman muuta olen matkaan lähdössä, on tosi hauska päästä taas maajoukkueen mukaan.

- Tavoitteena on saada kokemusta nyt myös pelaamisesta maajoukkueessa. Tähän saakka en vielä kentälle ole päässyt, mutta uskon että nyt siihen on hyvä mahdollisuus.

Granlund ammentaa maajoukkueleiriltä samalla virtaa myös koko alkavalle kaudelle 2017.

- Maajoukkuekutsu on aina hieno juttu ja totta kai tämä tuo pientä ekstraa myös koko kauteen. Etenkin kun harjoituskausi on Suomessa sen verran pitkä, niin kyllä tästä siihen lisävirtaa ilman muuta saa, puolustaja sanoo.

Lisää uutisia