FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.52 // 30.12.2016

​IFK Mariehamn vahvisti hyökkäystään – Mkosana sopimukseen

​IFK Mariehamn vahvisti hyökkäystään – Mkosana sopimukseen

IFK Mariehamn julkisti uuden vuoden kynnyksellä uuden pelaajahankinnan. Zimbabwelaishyökkääjä Lucky Mkosana liittyy joukkueeseen 1+1-vuotisella sopimuksella.

Mkosana on 29-vuotias hyökkääjä, joka on pelannut miltei kymmenen vuoden ajan USA:n kentillä. Viime kaudet hän on pelannut NASL:n kärkijoukkueissa kuten Tampa Bayssa ja viimeksi New York Cosmosissa. Viime kaudella sarjan voittanut Cosmos on ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin ja sen myötä Mkosana purki sopimuksena.

Hyökkääjällä olisi ollut useampiakin ottajia, mutta hän halusi itse pelaamaan Eurooppaan ja valinta osui IFK Mariehamniin.

- Olemme iloisia, että jo nyt ennen uutta vuotta olemme saaneet pelaajan, josta toivomme korvaajaa Dever Orgillille. Olemme seuranneet Mkosanaa ja saaneet hänestä paljon raportteja USA:n kontaktiemme kautta. Uskomme että hän on pelaaja, joka vahvistaa IFK:ta hyvällä tavalla, seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Mkosana on pelityyliltään vahva, juoksuvoimainen ja yleisesti hankalasti otettava pelaaja vastustajille. Kaikkiaan hän on aika kokonaisvaltainen pelaaja ja lisäksi nöyrä ja positiivinen persoona myös kentän ulkopuolella.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia