FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2016

Muurinen toivoo Anyamelelle jatkosopimusta HIFK:n kanssa

Muurinen toivoo Anyamelelle jatkosopimusta HIFK:n kanssa

"Emeka" on ollut vahvassa vireessä HIFK:n harjoituksissa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n riveissä viimeiset kaksi kautta pelannut Nnaemeka Anyamele matkaa päävalmentaja Antti Muurisen mukaan Saksaan testijaksolle tammikuussa.

HIFK rakentaa joukkuettaan kohti 2017 hyvää vauhtia. Viimeisin jatkosopimus julkaistiin keskiviikkona, kun alle 21-vuotiaiden vakionimi Fredrik Lassas kirjoitti nimensä alle. Muurinen näkisi mielellään myös Nnaemeka Anyamelen jatkavan seurassa.

- "Emeka" tuli viikko sitten Englannista testiltä ja lähtee vielä tammikuun alussa Saksaan. Englannista ei tullut sopimustarjousta. Hän on ollut talven aikana todella hyvässä vireessä. Toivon tietysti, että pelaajat pääsevät ulkomaille. Jos Emeka kuitenkin jää Suomeen, niin toivomme, että hän jatkaa meillä, Muurinen kommentoi.

HIFK:n kokoonpanoon tulee joitain muutoksia viime kaudesta. Lähtijöiden listalla ovat ainakin Joni Korhonen (FC Honka), Tuomas Mustonen (AC Oulu), Tuomas Aho (lopettanut) ja Jukka Sinisalo. Helsinkiläisten viime vuoden joukkueesta ilman sopimusta on Anyamelen lisäksi muun muassa Otto-Pekka Jurvainen.

Maalivahdeista sopimukset ovat Tomi Maanojalla ja Jere Piiraisella. Muurisen mukaan joukkue tarvitsee tälle osastolle ainakin yhden lisänimen.

- Lisäksi tarvitsemme yhden tai kaksi puolustajaa ja saman verran linkkejä ja kärkiä. Paketti on siis vielä aika vaiheessa, luotsi naurahtaa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia