FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.51 // 20.12.2016

Kevin Peth VPS:sta Jaroon

Kevin Peth VPS:sta Jaroon

Kevin Peth jatkaa uraansa Pietarsaaressa. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella 21 ottelua Veikkausliigaa VPS:n paidassa pelannut Kevin Peth palaa FF Jaron paitaan Ykköseen.

Kevin Peth edusti Jaroa kaudet 2012-2014, tuolloin otteluita Veikkausliigassa kertyi 49. Jaron paidassa Peth ei onnistunut maalinteossa, mutta hän nousi monipuolisuudellaan tärkeäksi osaksi joukkuetta.

Kaudeksi 2015 Peth siirtyi VIFK:n riveihin. Viime kaudella Peth pelasi jälleen Veikkausliigaa, tällä kertaa VPS:n paidassa. Liigaotteluita VPS:ssa Pethille kertyi 21, joissa 11:ssä hän pelasi avauskokoonpanossa. Närpiöläinen onnistu myös kertaalleen maalinteossa.

Suomen lisäksi Peth on kerännyt kokemusta ulkomailta, kun hän edusti italialaista AC Cesenaa vuosina 2010-2011.

23-vuotias ja 191-senttinen Peth pystyy pelaamaan usealla pelipaikalla ja hän on uransa aikana pelannut keskikentällä puolustavassa roolissa, keskuspuolustajana sekä laitapuolustajana. Hänen sopimuksensa Jaron kanssa kattaa kauden 2017.

- Tuntuu todella hyvältä tulla takaisin Jaroon ja Pietarsaareen. Täällä on uusi valmentaja, mutta muuten seura on tuttu. Mielestäni olen kehittynyt pelaajana verrattuna siihen, kun edellisen kerran olin Jarossa. Uskon voivani auttaa joukkuetta hyviin suorituksiin, Peth kertoi.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia