AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.50 // 17.12.2016

Tommi Vesala: "Upeiden fanien edessä on ilo jatkaa"

Tommi Vesala: "Upeiden fanien edessä on ilo jatkaa"

Tommi Vesala viihtyy HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK julkaisi torstaina Tommi Vesalan kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Tuleva kausi on Vesalalle kolmas peräkkäinen HIFK:n paidassa.

– Olen nauttinut IFK:ssa pelaamisesta todella paljon. Tässä joukkueessa ja näiden upeiden fanien edessä on ilo jatkaa pelaamista. Olin alusta asti valmis jatkamaan täällä, Vesala kertoo HIFK:n sivuilla.

Vesala on espoolaisen Kasiysin kasvatti. Hän on pelannut urallaan HIFK:n lisäksi FC Espoon, FC Hämeenlinnan, FC Viikinkien ja MyPan paidassa. Liigaotteluita yleensä laitapuolustajana viihtyvälle Vesalalle on kertynyt yhteensä 141.

Viime kaudella putoamista vastaan taistellut HIFK haluaa taistella ensi kaudella paremmista sijoituksista. Vesalan mukaan on tärkeää saada alle ehjä harjoituskausi ennen huhtikuussa käynnistyvää Veikkausliigaa.

– Itselläni on aina ollut kova halu voittaa jotain konkreettista ja se on edelleen tavoitteena. Tällä joukkueella se merkitsisi kuitenkin jotain poikkeuksellisen suurta. Europaikka on äärimmäisen tavoiteltava asia, joka on mielestäni ihan realistinen tavoite, kun katsoo miten tasainen Veikkausliiga on ollut viime kaudet. Nyt vain pitää saada kaikki irti meidän potentiaalista ja tavoitella sitä kautta sarjan kärkisijoja, Vesala sanoo.

Lisää uutisia