AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 9.12.2016

RoPS:lla kasassa tukku sopimuksia – ”Uudessa joukkueessa lahjakkuutta”

RoPS:lla kasassa tukku sopimuksia – ”Uudessa joukkueessa lahjakkuutta”

Kapteeni Antti Okkosella on voimassa oleva sopimus RoPS:n kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura on menettänyt alkutalven aikana muutamia viime kausien runkopelaajiaan muun muassa muihin Veikkausliigaseuroihin. Viimeisin lähtijä oli torstaina sopimuksen FC Interin kanssa tehnyt Mika Mäkitalo.

Ensi kaudelle Rovaniemen Palloseuralla on silti tukku pelaajasopimuksia. Joukkueen runko oli pitkälti kasassa jo joulukuulle tultaessa. Lopulliseen kokoonpanoon odotetaan noin kahtakymmentä pelaajaa.

- Tulevan kauden joukkuetta olemme kasanneet yhteisymmärryksessä. Tiettyjä asioita on lyöty lukkoon, mutta vielä meillä on kysymysmerkkejäkin avoinna, päävalmentaja Juha Malinen kommentoi.

- Tosiasia on, että tällä hetkellä Antti Okkosta ja Ricardoa lukuun ottamatta meidän kahden vuoden takaista hopeajoukkuetta ei enää ole. Mutta positiivisena asiana meidän uudessa joukkueessa on kuitenkin suunnattomasti lahjakkuutta ja energisyyttä. Tulemme olemaan vastustajille yhtä inhottava kuin aiemminkin, mutta entistäkin kotimaisempi ja entistäkin taistelevampi.

Tällä hetkellä RoPS:n edustusjoukkueen tämänhetkiset sopimuspelaajat saavat nauttia loppiaiseen jatkuvasta talvilomasta. Respect Suomen Cupin lohkovaihe käynnistyy RoPS:n osalta tammikuun 28. päivä kotiottelulla Haukiputaan Palloa vastaan.

Lisää uutisia