AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 8.12.2016

​Petri Vuorinen jatkaa pitkään VPS:n peräsimessä

​Petri Vuorinen jatkaa pitkään VPS:n peräsimessä

Petri Vuorisen uusi päävalmentajasopimus VPS:ssä ulottuu vuoteen 2020 asti. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura on jatkanut päävalmentajansa Petri Vuorisen sopimusta vuoteen 2020 saakka. Myös maalivahtivalmentaja Henri Sillanpään on solminut uuden sopimuksen seuran kanssa, joka ulottuu kauden 2018 loppuun.

Sekä VPS että päävalmentaja Vuorinen ovat kumpikin tyytyväisiä syntyneestä jatkosopimuksesta. Vuorisen mukaan vuosi Vepsun pääluotsina on mennyt todella vinhaa vauhtia uuden valmennustiimin ja joukkueen kanssa.

– Olen tosi tyytyväinen. Asiat ovat edenneet hyvin ja myös seura näyttää olevan tyytyväinen tekemäämme työhön. Teimme tiiviisti töitä koko vuoden ja kehityimme yhdessä matkan aikana. Lopussa tuli myös tulosta, kun saavutimme Eurooppa-liigan karsintapaikan, Vuorinen kertoo.

– Sitoutuneen valmennustiimin kanssa jatkamme ensi vuonna yhteistyötä ja hienoa, että Henkka (Sillanpää) teki myös jatkosopimuksen. Meillä riittää vielä paljon haasteita ja tavoite on korkein mahdollinen, sekä kehittyminen tästä kaudesta. Kilpailu on kovaa.

Vahva ja kunnianhimoinen valmennustiimi on Vuorisen mukaan vasta aloittanut yhteisen matkansa. Ensimmäinen tavoite oli muutoksen aikaansaaminen.

– Seura on hoidetty hyvin, olosuhteet ovat huippuluokkaa ja nautin jokapäiväisestä työstä yhdessä pelaajien kanssa. Seura kehittyy koko ajan ja silti se on ollut tukena vaikka tuloksellisesti kausi ei alkanut hyvin. Olemme tehneet asioita eri tavalla kuin aikaisemmin, joista on myös tullut lisäkustannuksia.

– Olen kiitollinen pelaajille, valmennukselle ja muulle staffille, koska heillä on iso osa jatkosopimustani. Seuran hallitukselle ja erityisesti hallituksen puheenjohtaja Riku Asukkaalle iso kiitos mahdollisuudesta ja tuesta. Olen todella ylpeä saadessani olla Vaasan Palloseuran päävalmentaja, Vuorinen päättää.

Lisää uutisia