AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 7.12.2016

Kuqi tyytyväinen Furuholmin paluusta Interiin

Kuqi tyytyväinen Furuholmin paluusta Interiin

FC Interin päävalmentaja Shefki Kuqi on mielissään, kun seuraa ennen Saksan-reissuaan edustanut Timo Furuholm palaa ensi kaudeksi sinimustiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ilmoitti keskiviikkona tehneensä kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Timo Furuholmin kanssa. Edellisen kerran 29-vuotias Furuholm edusti sinimustia kaudella 2011.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi on erittäin tyytyväinen Veikkausliigan maalikuninkuuden 22 osumalla kaudella 2011 voittaneen Furuholmin siirron varmistuttua.

- Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Furuholmin kaltaisen jo aiemmin täällä pelanneen ja kannattajien keskuudessa erittäin suositun pelaajan takaisin. Hän on kovan luokan pelimies Suomeen, Kuqi kertoi.

Itsekin Veikkausliigan maalikuninkuuden kaudella 2000 voittanut Kuqi uskoo Furuholmista olevan apua Interin maalinteko-ongelmiin.

- Viime kauden loppu oli välillä liian paljon Nassen (Njazi Kuqin) harteilla. Nyt saadaan sellaisia kärkipareja, joilta odotetaan maaleja. Kohtapuoliin päästään aloittamaan harjoitukset ja meillä on paljon töitä tehtävänä, että saadaan peli toimimaan, mikä on varsinkin hyökkääjän kannalta tärkeää, Kuqi totesi.

Kuqi odottaa innolla tulevaa kautta rakenteilla olevan joukkueen kanssa.

- Saadaan hyvä kilpailu pelipaikoista ja sitä valmentaja aina haluaa. Silloin saadaan treeniin parempi laatu, koska jokaisen täytyy antaa sata prosenttia joka päivä tai muuten penkki kutsuu. Pikkuhiljaa päästään joukkueen rakennuksessa siihen suuntaan.

Lisää uutisia