AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.48 // 30.11.2016

Duah jännitti ensimmäisiä KuPS-harjoituksia

Duah jännitti ensimmäisiä KuPS-harjoituksia

Solomon Duah ehti edustaa Interiä seitsemän kauden ajan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS on aloittanut valmistautumisen kohti tulevaa kautta, kun joukkue aloitti harjoitukset päävalmentaja Jani Honkavaaran alaisuudessa. Harjoituksissa nähtiin myös yksi KuPS:n tuoreista hankinnoista Solomon Duah.

Seitsemänä kautena Veikkausliigaa FC Interissä pelannut Duah oli ensimmäistä kertaa KuPS:n harjoituksissa ja myönsi vatsassa olleen hieman perhosia ennen treenien alkua.

- Vähän jännitti. Ei kentällä, mutta kopissa. Kaikkea uutta tapahtui ympärillä, uusi ilmapiiri ja uusi paikka. Ihan mielenkiintoista. Kentällä oli kivaa, kun ei ollut pitkään aikaan treenannut. Oli kiva päästä vähän tositoimiin. Pelkkää positiivista, Duah totesi KuPS:n YouTube-kanavan haastattelussa.

23-vuotias Duah on alun perin HJS:n kasvatti ja on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut liigapeluri. Hän teki debyyttinsä Veikkausliigassa jo kaudella 2010 ja Interin paidassa hänelle kertyi seitsemän kauden aikana 123 ottelua Veikkausliigassa. Nyt hän hakee uusia haasteita KuPS:sta ja Kuopiosta.

- Interissä tuli vietettyä monta vuotta ja halusin ehkä vähän kokeilla uusia haasteita. Tuli mahdollisuus tulla tänne ja tuli sellainen olo, että he haluavat minut tänne ja minä haluan tänne. Interiin jääminen olisi ollut vähän mukavuudenhaluista ja halusin poistua mukavuusalueelta ja katsoa pystynkö täällä enemmän futikseen ja antamaan itsestäni enemmän.

Lisää uutisia