AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 29.11.2016

​Lasse Lehtinen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana kevääseen 2017

​Lasse Lehtinen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana kevääseen 2017

Lasse Lehtinen on toiminut Veikkausliigan puheenjohtajana vuodesta 2010. (Kuva: Juha Tamminen)

Lasse Lehtinen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana kevääseen 2017. Päätös asiasta tehtiin maanantaina 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Veikkausliigassa pelaavien seurojen muodostama Jalkapalloliiga ry päätti puheenjohtajasta vuosikokouksessaan maanantaina. Lasse Lehtinen jatkaa puheenjohtajana huhtikuulle 2017, jolloin uusi puheenjohtaja valitaan Jalkapalloliiga ry:n kevätkokouksessa. Lehtinen on toiminut Veikkausliigan puheenjohtajana marraskuusta 2010 lähtien.

- Kiitän luottamuksesta. Veikkausliiga on kuluneen kuuden vuoden aikana kehittynyt päätöksenteon ja toiminnan suhteen aina vain yhtenäisempään suuntaan. Yhteishenki on ollut hyvä ja sitä on ollut omiaan vahvistamaan Veikkausliigan kiinnostavuuden ja näkyvyyden roima kasvu etenkin kahtena viime vuonna. Uskon, että puheenjohtajan tehtävään valitaan keväällä taas lajista innostunut jatkaja, puheenjohtaja Lehtinen kommentoi.

Veikkausliigan varapuheenjohtajana jatkaa Ari Lahti (KuPS). Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Raimo Sarajärvi (SJK).

Veikkausliigan hallituksen apuna toimivan työvaliokunnan jäseniksi valittiin uudelleen Aki Riihilahti (HJK) ja Sverker Skogberg (IFK Mariehamn). Lisäksi työvaliokuntaan kuuluvat puheenjohtaja Lehtinen sekä varapuheenjohtajat Lahti ja Sarajärvi.

Lisää uutisia