AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 21.11.2016

Shefki ja Njazi Kuqi jatkavat FC Interissä

Shefki ja Njazi Kuqi jatkavat FC Interissä

Shefki Kuqi on Interin kauden 2017 päävalmentaja. (Kuva: Juha Tamminen)

Shefki ja Njazi Kuqi jatkavat Interissä ainakin tulevan kauden. Vesa Mäki puolestaan aloittaa Interin teknisenä johtajana ensi vuoden alusta lähtien.

Interiä elokuun alusta asti valmentanut Shefki Kuqi jatkaa päävalmentajana myös ensi vuonna. Osapuolet ovat tänään allekirjoittaneet kautta 2017 koskevan sopimuksen, johon sisältyy lisäksi optio kaudesta 2018.

Aiemmin FC Honkaa ja PK-35 Vantaata valmentanut Shefki Kuqi on tyytyväinen uuden sopimuksen syntymiseen. Kesken viime kauden Interissä valmennusvastuun ottanut Kuqi on tyytyväinen saadessaan olla Interin mukana heti kauden alusta asti.

- Sopimusasioissa aina tietyt asiat vievät aikaa, mutta olen erittäin tyytyväinen, että kaikki on nyt selvää. Pääsen jatkamaan joukkueessa, missä on suuret tavoitteet ja halua menestyä. Nyt saan olla mukana rakentamassa joukkuetta heti alusta alkaen. Suuri ja mielenkiintoinen työ on edessä, Shefki Kuqi kommentoi.

Myös päättyneellä kaudella Veikkausliigan maalipörssin toiselle sijalle 16 maalillaan tullut Njazi Kuqi jatkaa Interissä. Veljensä tavoin PK-35 Vantaasta elokuussa Interiin siirtyneen Njazi Kuqin sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018. Hän uskoo joukkueen sijoituksen olevan tulevalla kaudella selkeästi päättynyttä kautta parempi.

- Hienoa päästä mukaan heti alkukaudesta lähtien. Uskon, että ensi kaudesta tulee paljon parempi kuin kulunut kausi ja taistelemme kärkipään sijoista, sanoo Njazi Kuqi.

Interin teknisenä johtajana puolestaan aloittaa ensi vuoden alusta alkaen Vesa Mäki. Palloliiton Turun piirin valmennuspäällikkönä pitkään toiminut 45-vuotias Mäki tulee ottamaan vastuulleen Interin edustusjoukkueen urheilupuolen organisaation ja tulee olemaan mukana myös pelaajarekrytoinnissa. Lisäksi hän tulee kehittämään seuran valmennuslinjaa yhdessä valmennuspäälliköiden kanssa.

Lisää uutisia