AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 17.11.2016

PS Kemille kaksi uutta sopimusta

PS Kemille kaksi uutta sopimusta

Lassi Nurmos pelasi kaudella 2016 Ykköstä AC Oulun riveissä. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Niko-Petteri Kuukasjärven ja vuoden sopimuksen Lassi Nurmoksen kanssa.

Sekä Niko-Petteri Kuukasjärvi että Lassi Nurmos ovat keskuspuolustajia. TP-47:n ja viimeisimpänä FC Kemin riveissä pelannut Kuukasjärvi on 18-vuotias ja kotoisin Torniosta. Hän on pelannut FC Kemissä myös Futsal-Liigaa.

Päättyneellä kaudella 22-vuotias Lassi Nurmos toimi AC Oulun kapteenina Ykkösessä. Hänellä on myös hieman kokemusta Veikkausliigasta kausilta 2014-15 RoPS:n riveistä. Nurmos oli jo vuosi sitten PS Kemissä näytillä ja nyt on aika lähteä tavoittelemaan lopullista läpimurtoa pääsarjaan.

- Parin hyvän kauden jälkeen tämä on luonnollinen steppi ylöspäin näyttämään omaa osaamista liigatasolla. Hieno päästä mittaamaan mihin rahkeet riittää, Nurmos taustoittaa.

- Tavoitteena on napata iso rooli avauskokoonpanosta ja sitä kautta auttaa joukkuetta viime kautta paremmille sijoituksille.

Aiemmin laitapuolustajan tontilla esiintynyt Nurmos on pelannut pari edellistä kautta keskuspuolustajana ja tällä hetkellä kokeekin topparin paikan mieluisammaksi. Niin sanottuna modernina, pallollisena topparina Nurmos nimeää vahvuuksikseen pelinlukutaidon, nopeuden ja hyvän syöttötaidon.

Lisää uutisia