AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.45 // 12.11.2016

Oskari Forsman siirtyy PS Kemiin

Oskari Forsman siirtyy PS Kemiin

Oskari Forsman pelasi hienon kauden TPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi ja maalivahti Oskari Forsman ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

28-vuotias ja 187-senttinen porilaislähtöinen torjuja on edustanut urallaan useita seuroja, joihin lukeutuvat mm. KooTeePee ja OPS Ykkösessä, sekä FC Inter ja RoPS Veikkausliigassa. Interissä Forsman voitti Suomen mestaruuden kaudella 2008 ja RoPS:n paidassa Suomen Cupin kaudella 2013.

Viimeiset kaksi kautta hän on edustanut menestyksekkäästi Turun Palloseuraa Ykkösessä, josta siirtyy nyt sopimuksen liigapykälän mahdollistamana Kemiin.

– Todella hyvillä mielin tulen mukaan PS Kemin Veikkausliigajoukkueeseen. Odotan innolla tulevaa kautta ja sen tuomaa haastetta Suomen pääsarjassa. "Tavoitteena on nöyrästi dominoida Suomen kentilllä tulevalla kaudella, Forsman heittää pilke silmäkulmassa PS Kemin verkkosivuilla.

-Samalla haluan kiittää TPS:ää menneistä kahdesta kaudesta ja siitä, että uskoivat minuun silloin, kun muualta ei meinannut aueta pelipaikkaa, Forsman jatkaa.

Forsman luettelee vahvuuksiaan olevan reaktiotorjunnat ja vaistot 1 vs 1 tilanteissa sekä pelinohjaaminen.

- Kehitettävää toki on, mutta onneksi tässä on vielä talvi aikaa korjata puutteita ja päästä huipulle Kemissä, Forsman pohtii.

– Uskon, että tulen viihtymään Kemissä hyvin, sillä pidän pienten kaupunkien tunnelmasta. Pidän myös siitä, että jalkapallo on täällä ykköslaji ja sitä kautta ihmiset ovat kiinnostuneet joukkueesta, Forsman kertoo.

Oskari Forsman nostaa PS Kemin kauden 2017 sopimuspelaajien määrän kymmeneen.

Lisää uutisia