AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.45 // 10.11.2016

Duah siirrostaan: "Odotan menestystä KuPS:lta ja itseltäni"

Duah siirrostaan: "Odotan menestystä KuPS:lta ja itseltäni"

Solmulla on isot odotukset tulevalle kaudelle. (Kuva: Juha Tamminen)

Kärkipelaaja Solomon Duah on Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen uusin sopimuspelaaja.

Osapuolet allekirjoittivat tiistai-iltana 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen ja 23-vuotias Duah liittyy marraskuun lopussa KuPS-joukkueen pelaajavahvuuteen talven 2016-2017 harjoituskauden alkaessa.

KuPS suuntaa pelikauteen 2017 uuden päävalmentajan Jani Honkavaaran johdolla. Duah liittyy uuteen seuraan positiivisella mielellä.

- Olen nyt tosi tyytyväinen. Tuntui siltä, että nyt oli oikea aika siirtyä pois Turusta. Olen kuullut paljon positiivista KuPS:sta ja Kuopiosta ja kaupunki myös näyttää oikein hienolta. Olin iloinen kun minuun otettiin yhteyttä, pelaaja iloitsee.

Kiteellä syntynyt "Solmu" on Suomen kansalainen ja kautta aikojen ensimmäinen kiteeläinen liigajalkapalloilija. Hän on pelannut Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa HJS:ssa ja FC Interissä 2012-2016. Tämä pelikausi päättyi onnellisissa tunnelmissa Interin säilytettyä oman liigapaikkansa tiukkojen karsintapelien kautta.

- Kausi 2016 oli meille vaikea. Paljon tapahtui sarjakauden aikana, loppu oli kuitenkin onnellinen. Ensi vuonna odotan menestystä niin KuPS-joukkueelta kuin itseltänikin. Uskon että pystyn kehittymään täällä niin pelaajana kuin ihmisenäkin ja uskon että hyvä vuosi tulee, hyökkääjä toteaa.

Lisää uutisia