FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2016

Timo Stavitski siirtyy Rovaniemen Palloseuraan

Timo Stavitski siirtyy Rovaniemen Palloseuraan

Poikamaajoukkueiden sekä Klubi 04:n runkopelaajiin kuuluva Timo Stavitski siirtyy kaudelle 2017 Rovaniemen Palloseuraan. RoPS kertoo verkkosivuillaan, että seura ja laitapelaaja Stavitski ovat allekirjoittaneet yhden vuoden sopimuksen vuoden optiolla.

Kirkkonummella syntynyt Stavitski on Kyrkslätt IF:n kasvatteja. KyIF:stä hän siirtyi Helsingin Jalkapalloklubiin B-ikäisenä. HJK:n B-junioreiden jälkeen ura jatkui päättyneellä kaudella Klubi 04:ssä. Kakkosen pelien lisäksi Stavitski oli mukana HJK:n U19-joukkueessa UEFA Youth Leaguen karsinnoissa, keväällä U17-maajoukkueen EM-jatkokarsinnoissa sekä syksyllä U18-maajoukkueen otteluissa Puolaa ja Tshekkiä vastaan.

Stavitski harjoittelee vielä marras-joulukuun ajan Kirkkonummella ennen tammikuista muuttoa Napapiirille. Pelaajalla itsellään mieli on ensimmäisen liigasopimuksen johdosta korkealla.

- Ei voi olla kuin tyytyväinen. Minulla oli tavoite saada tulevalle kaudelle paikka Veikkausliigan joukkueesta, ja siinä onnistuttiin. Kaiken lisäksi pääsin vieläpä hyvään joukkueeseen, Stavitski iloitsee RoPS:n sivuilla.

- Toivotaan, että pystyn pelaamaan ehjän kauden ja saan joukkueessa täyden roolin. Rooli pitää tietenkin ensin ansaita, mutta olen siihen valmis. Jos hyviä ominaisuuksiani luetellaan, niin RoPS tulee saamaan minusta vaarallisen, nopean ja taitavan pelaajan, Stavitski jatkaa.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia