FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.44 // 3.11.2016

Evans Mensah jatkaa HJK:ssa

Evans Mensah jatkaa HJK:ssa

Loppukauden HJK:ssa lainalla ollut nuori 18-vuotias ghanalainen laitahyökkääjä Evans Mensah jatkaa seuran verkkosivujen mukaan Klubissa. Lainasopimuksessa ollut lainaoptio on päätetty käyttää. HJK:lla on lisäksi edelleen voimassa osto-optio.

Evans Mensah tuli HJK:hon ghanalaisesta Inter Allies FC:stä. Chelsean ex-valmentajan Avram Grantin alaisuudessa hän on noussut Ghanan maajoukkuerinkiin. Klubin liigajoukkueessa Mensah pääsi kentälle kolmessa ottelussa pelaten yhteensä 17 minuuttia.

Klubi 04:n riveissä hän pelasi kaksi täyttä ottelua. Mensah nimettiin myös HJK U19 joukkueeseen UEFA Youth Leagueen.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia