AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 29.10.2016

Interin Monsalve TS:lle: "Putoaminen olisi katastrofi"

Interin Monsalve TS:lle: "Putoaminen olisi katastrofi"

David Monsalve luottaa Interin voittoon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kanadalaismaalivahti David Monsalve on päässyt yllättäen seuransa ykköstorjujaksi, kun Jukka Lehtovaara ja Henrik Moisander ovat olleet loukkaantuneina.

28-vuotias Monsalve voitti jo 2009 Interin kanssa Suomen Cupin, mutta nyt hänen toisella kerrallaan turkulaisseurassa pelataan täysin erilaisista panoksista kuin vielä seitsemän vuotta sitten.

– Nämä ottelut TPS:aa vastaan ovat kuin pudotuspelejä. Seurojen välinen vastakkainasettelu on tietysti olemassa. Meille molemmille kyseessä ovat elintärkeät ottelut, joita kumpikaan ei halua missään nimessä hävitä. Meidän täytyy vain pystyä päättämään tämä omalta osaltamme tyylikäästi voittoon, miettii Monsalve.

– Putoaminen liigasta olisi meille iso katastrofi. TPS on hyvä joukkue, mutta jos käytämme maalipaikkamme hyväksemme, voitamme heidät.

Monsalve oli vielä alkukautensa Guatemalan liigassa, mutta hän on toki harjoitellut koko ajan hyvin. Monsalven pelituntuma ei ole tietystikään paras mahdollinen, mutta hän luottaa itseeensä sataprosenttisesti.

– Maalivahdille henkiset jutut pelaamisessa ovat todella tärkeitä. Olenkin tehnyt sen puolen kanssa kovasti töitä. Näen tämän itselleni hienoksi mahdollisuudeksi olla pitämässä joukkuettamme liigassa.

Veikkausliigakarsinnan toinen osaottelu Inter-TPS pelataan lauantaina 29.10. Veritas Stadionilla kello 17.

Ottelu esitetään suorana lähetyksenä kello 16.45 alkaen VeikkausTV:ssä sekä Huuhkaja-TV:ssä.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia