AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 26.10.2016

Veikkausliigakarsinta alkoi tasapelillä (TPS-FC Inter 0-0)

Veikkausliigakarsinta alkoi tasapelillä (TPS-FC Inter 0-0)

Veikkausliigakarsinnan avausottelu TPS:n ja Interin välillä päättyi keskiviikkona maalittomaan tasapeliin. Seuraavaa ottelua isännöi lauantaina Inter, jonka päävalmentaja toimii Shefki Kuqi (kuvassa). (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakarsinnan avausosa päättyi keskiviikkona maalittomaan tasapeliin Paavo Nurmen stadionilla, kun TPS ja FC Inter eivät saaneet selvyyttä toisistaan.

FC nter aloitti keskiviikkona kovalla tempolla ja TPS:llä oli alussa vaikeuksia pysyä vauhdissa mukana. Palloseurakin pääsi kuitenkin rytmiin mukaan kohtuullisen nopeasti.

- Meillä meni jonkin aikaa ennen kuin päästiin taas liigavauhtiin mukaan. Pikku hiljaa tilanne kuitenkin tasaantui ja päästiin peliin mukaan, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen arvioi.

Ottelun ensimmäinen puoliaika menikin niukasti Interin painostuksessa, mutta toisella puoliajalla voimasuhteet kääntyivät hieman TPS:n suuntaan.

- Ottelun toisella puoliajalla oltiin vähintään tasaveroisesti mukana. Puolustettiin kokonaisuudessaan hyvin ja pidettiin Inter erittäin hyvin ulkona erikoistilanteista, Laurikainen kiitteli.

- Tämä oli tasapainoinen esitys koko joukkueelta, kun päästiin vauhtiin mukaan, hän jatkoi.

TPS:n erinomaisesti pelannut toppari Rasmus Holma joutui jättämään peli kesken olkapäävamman vuoksi. Miro Tenho sai näin pakkoraossa taas pelituntumaa yli kuukauden poissaolonsa jälkeen.

- Näytti, että olkapää jotenkin muljahti, mutta minä en osaa tietystikään arvioida vamman todellista laatua, Laurikainen totesi.

Molempien joukkueiden päävalmentajat myönsivät, että mitään kovin kummallista ja uutta ei lauantain toiseen osaotteluun voi enää keksiä.


Veikkausliigakarsinnan toinen osaottelu pelataan lauantaina Interin Veritas-stadionilla kello 17.00.

Lisää uutisia