AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2016

Wiss: "Tämä kausi on ollut mahtava matka"

Wiss: "Tämä kausi on ollut mahtava matka"

Jarkko Wiss on tehnyt hyvää työtä Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves sijoittui sunnuntaina päättyneellä kaudella viidenneksi Veikkausliigassa. Upean kauden pelannut joukkue taisteli vielä toiseksi viimeisellä sarjakierroksella jopa mestaruudesta.

Jarkko Wiss on tehnyt Ilveksessä erinomaista työtä yhdessä valmennustiiminsä (Toni Kallio, Heli Rekimies ja Mikko Kaven) kanssa. Yhteistyö toimii hienosti, sillä jokaisella valmentajalla on selkeä rooli ja paljon vastuuta.

- Kun tästä savu hälvenee ja IFK Mariehamnin ansaitut mestaruusjuhlat katoavat ajatuksista, niin tämä viides sija kirkastuu vielä enemmän. Tämä kausi on ollut mahtava matka! Olemme kasvaneet kauden aikana tosi paljon, Wiss toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

- Joukkueen työnteko on ollut koko kauden ajan korkealla tasolla ja koko ajan on näkynyt, että pojat haluavat pelata jalkapalloa. Siellä ovat pelaajat olleet silmät loistaen. Joukkueessa on vanhoja ja nuoria pelaajia, ja heidän symbioosi on ollut ensiluokkaista. Olemme kasvaneet ja kehitytty yhdessä, Wiss toteaa.

Wiss muistuttaa samalla, että Ilveksessä on luotu pohjaa jatkaa Tampereen futiskulttuuria ja sen kehittymistä tuleville kausille.

- Olemme tehneet paljon töitä, mistä on hyvänä osoituksena, että kauden loppupuolella pelasimme yhdeksän ottelun tappiottoman putken. Se kuvastaa sitä nöyryyttä, mikä meillä on, kommentoi Wiss.

Lisää uutisia