FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.43 // 24.10.2016

​Friberg da Cruz iski kreivin aikaan – "Olin täysin pihalla"

​Friberg da Cruz iski kreivin aikaan – "Olin täysin pihalla"

Bobbie Friberg da Cruz osui hienoon paikkaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Bobbie Friberg da Cruzin maali Ilves-verkkoon sunnuntain päätöskierroksella oli lopulta se osuma, joka riitti varmistamaan IFK Mariehamnin mestaruuden.

Ilves toki tuli vielä tasoihin ennen kuin Diego Assis sinetöi voiton Grönvittille, mutta yksikin maali ja tasapeli olisi riittänyt mestaruuteen. Friberg da Cruz puski avausmaalin voimalla jo ottelun ensimmäisellä minuutilla – ja mihin paikkaan syntyikään ensimmäinen Veikkausliigamaali.

Takana kokeneella puolustajalla oli 84 Veikkausliigaottelua ilman yhtään tehtyä maalia, mutta nyt rävähti.

- Olen ollut jääkylmä kolme vuotta ja sitten pääsen tekemään ensimmäisen maalini tällaisessa ottelussa, tällaisesta en pystynyt edes uneksimaan, Friberg da Cruz kertoi.

- Pari-kolme minuuttia maalin jälkeen olin ihan hemmetin täysin pihalla. Luulin ratkaisseeni ottelun, puolustaja nauroi.

Ottelun lopun Friberg da Cruz joutui jännittämään vaihtopenkillä, kun hän takareittään pidelleen nilkutti vaihtoon toisella puoliajalla.

- Hitto soikoon, aivan hirveää. Turha miettiä syytä enempää, en tiedä oliko se venähdys vai mikä se oli. En halunnut itseäni tai Tommya [vaihdosta kentälle tullut Wirtanen] siihen tilanteeseen, mutta "Wirre" hoiti homman pahuksen hienosti.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia