AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 23.10.2016

Kuqi: "Pää pitää pystyä pitämään kylmänä"

Kuqi: "Pää pitää pystyä pitämään kylmänä"

Shefki ei aliarvioi PK-35 Vantaata. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on pakkovoiton edessä sunnuntaina PK-35 Vantaan vieraana mikäli aikoo taistella vielä suorasta säilymisestä Veikkausliigassa.

Vaikka moni pitää sunnuntain ottelua jo varmasti pudonnutta vantaalaisseuraa vastaan tietyllä tavalla läpihuutojuttuna, ei Interin päävalmentaja Shefki Kuqi halua missään nimessä aliarvioida entistä seuraansa.

- He tulevat varmasti tekemään ottelusta meille vaikean ja siihen meidän pitää olla myös valmiina. Pitää pystyä pitämään pää kylmänä ja pelaamaan omalla tasollamme, korostaa Kuqi.

Interin pääsee peliin pitkäaikaispotilaita lukuun ottamatta parhaalla kokoonpanolla. Kuqin mukaan pelaajisto on taistellut paikasta kokoonpanossa kuluneen viikon treeneissä tiukasti.

- Treeneissä on ollut hyvä vauhti päällä koko viikon. Pelaajat ovat valmiina sunnuntain peliin. Meillä ei ole pelikieltoja ja käytännössä koko pelaajisto on käytössä, vaikka joitakin kolhuja aina on. Tämä on aina hienoa ja antaa hyvät lähtökohdat huomiseen, toteaa Kuqi.


PK-35 Vantaa-FC Inter sunnuntaina 23.10. kello 15 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia