AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2016

SJK-pelaajat ammentavat voimaa fanien tuesta

SJK-pelaajat ammentavat voimaa fanien tuesta

SJK pelaajat ammentavat voimaa faneiltaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkaa sunnuntaina HJK:n vieraaksi molemmille erittäin tärkeään päätöskierroksen otteluun.

Voittoa lähtee seinäjokelaisjoukkueen mukaan hakemaan yli 600 SJK kannattajaa, jotka huutaa Sonera Stadiumin pohjoispäädyssä joukkuettaan tukien.

- Mielestäni olemme näyttäneet tälläkin kaudella, että osaamme pelata hyvää futista ja pelata pokaaleista joka vuosi. Niin myös nyt. Nyt kaikki riippuu viimeisestä yhdeksänkymmenminuuttisesta. Siitä tulee tärkeä päivä ja uskon että kun saamme kaikki fanit meidän taaksemme, tulemme voittamaan Helsingissä, sanoo SJK:n maalivahti ja kapteeni Mihkel Aksalu.

Kannattajat ovatkin SJK:lle jatkuvasti kasvava voimavara. Uusi kotiareena on nostanut fanikulttuuriakin merkittävästi.

- OmaSp Stadionin myötä tuntuu että Kloppien määrä on vain kasvanut peli peliltä. Hieno oli kannatus jo aiemminkin, mutta nyt tuntuu että uusi suljettu stadion on nostanut kannatuksen aivan uudelle tasolle ja useampi ihminen uskaltaa lähteä mukaan kannustukseen.

- Esimerkiksi aina kun on tullut joku hyvä paikka meille hyökkäyspäässä, alkaa se melu olla mielestäni jo ihan kansainvälisellä tasolla, kommentoi keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj SJK:n kannattajia.


HJK-SJK sunnuntaina 23.10. kello 15 Sonera Stadiumilla. Ottelu on mukana Nelosen Futiskierroksessa ja se esitetään kokonaisuudessaan suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia