AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2016

Pasoja hehkutti nousua: "Tänään on kiva mennä keskustaan"

Pasoja hehkutti nousua: "Tänään on kiva mennä keskustaan"

Juha Pasojan ja JJK.n pitkäjänteinen työ palkittiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Ykkösen kausi huipentui viimeiselle kierrokselle, kun JJK sinetöi nousunsa takaisin Veikkausliigaan voittamalla kotonaan AC Oulun 2-1.

JJK voitti Ykkösen pisteen erolla ennen TPS:aa ja nousi näin ensi kaudeksi Veikkausliigaan. JJK:n päävalmentaja Juha Pasojan mukaan tulos oli pitkän työn kruunu.

- Tyhjä olo. Tässä on useampi vuosi tehty samojen jätkien kanssa töitä ja tämä oli sille kruunu, Pasoja totesi.

- Tästä noususta pystyy nauttimaan ja tämä oli ansaittu nousu. Teimme tasaista työtä läpi kauden. Totta kai väliin osui pieniä suvantovaiheita, mutta niin niitä osuu kaikille, Pasoja kertasi.

JJK:n joukkue oli rakennettu pitkälti lähialueen pelaajista ja omista kasvateista. Kun seura putosi liigasta kauden 2013 päätteeksi, päätti se panosta omiin nuoriin ja tänä vuonna se palkittiin.

- Silloin 2013, kun putoamisemme alkoi varmistua, teimme fysiikkavalmentajan kanssa selvät linjaukset, että alamme pistää nuorten pelaajien pohjat kuntoon. Nyt 3,5 vuotta myöhemmin pääsemme makustelemaan niitä hedelmiä.

- Täytyy antaa myös iso kiitos pelaajille, jotka ovat olleet sitoutuneita tähän projektiin, sillä emme me mitään miljoonapalkkoja pysty makselemaan. Tänään on aika kiva mennä Jyväskylän keskustaan ja siellä on varmasti paljon kavereita.

Lisää uutisia