AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 18.10.2016

Jussi Vasaralle jäi maanantai takuulla mieleen

Jussi Vasaralle jäi maanantai takuulla mieleen

Jussi Vasara sai komeat jäähyväiset. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kaatoi maanantaina PK-35 Vantaan Seinäjoella lukemin 5-0. Jussi Vasaran uran viimeinen kotiottelu ei jäänyt huomiotta, vaan miehen nimeä laulettiin katsomossa vielä pitkään ottelun päättymisen jälkeen.

Vasara itse kiittelee upeaa meininkiä SJK:n verkkosivuilla.

- Kukat oli jo bonus ja sen jälkeen homma vain huipentui ja huipentui. Tuli sellainen olo kuin kotona olisi. Jätkät pelasivat ihan loistavasti ja sain itsekin koneesta enemmän irti kuin viime ottelussa. Meillä on hyvä paikka tulla takaa. Kahdella kärkijengillä on aika kovat paineet. Klubin kanssa meillä on omissa käsissä, mutta IFK:n kanssa ei. Tämä on loistava tilanne sarjalle ja meille. Olemme alkukaudesta huolimatta edelleen mitalitaistelussa mukana, sanoo Vasara SJK:n sivuilla.

- Valmentaminen on päätöksentekemistä. On ollut yksi parhaista päätöksistäni, että saatiin Jude (Jussi Vasara) tänne. Meillä on ollut upeat pari vuotta. Menestys kertoo sen, kehuu Vasaraa SJK:n valmentaja Simo Valakari.

SJK on kahden pisteen päässä sarjakärki IFK Mariehamnista ennen päätöskierrosta. Väliin mahtuu vielä HJK, jonka SJK kohtaa sunnuntaina Helsingissä.

HJK-SJK sunnuntaina 23.10. kello 15 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia