AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 18.10.2016

Interin Lehtovaara: "Viimeisestä pelistä kelpaa vain voitto"

Interin Lehtovaara: "Viimeisestä pelistä kelpaa vain voitto"

Jukka Lehtovaara hyvästeli Veritas Stadionin. (Kuva: Juha Tamminen)

Veritas Stadionilla maanantaina pelatussa Inter-RoPS -ottelussa nähtiin myös yhdet jäähyväiset, kun Jukka Lehtovaara esiintyi viimeistä kertaa kotikentällä Veikkausliigaottelussa. Kokenut maalivahti ei antanut tunteilleen valtaa ottelussa, joka päättyi lukemin 1-1.

- Ei asennoituminen peliin eronnut mitenkään aikaisemmista otteluista. Pyrin tekemään hyvän suorituksen ja tunteilemaan vasta sen jälkeen, Lehtovaara toteaa Interin verkkosivuilla.

Inter ei onnistunut nousemaan lopulta sarjataulukossa suorana säilyjän paikalle, vaikka muut sen edellä olevat joukkueet töpeksivätkin omat ottelunsa. Suoran sarjapaikan kohtalo jää päätöskierroksen varaan.

- Olisihan se ollut hienoa, että olisimme pystyneet varmistamaan paikkamme Veikkausliigassa jo aiemmin, mutta nyt tilanne on tämä. Viimeisestä pelistä kelpaa vain voitto. Katsotaan sitten mihin se riittää, huomauttaa Lehtovaara.

PK-35 Vantaa-FC Inter sunnuntaina 23.10. kello 15 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia