AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2016

Soisalo: "Tappelemme täysillä mitalista"

Soisalo: "Tappelemme täysillä mitalista"

Mikael Soisalo lupailee maalia maanantai-iltana. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksessä suureen rooliin jo ensimmäisellä Veikkausliigakaudella noussut 18-vuotias Mikael Soisalo odottaa malttamattomana seuran viimeistä kotiottelua.

Tamperelaiset kohtaavat kärkiottelussa Helsingin Jalkapalloklubin Tammelan stadionilla. Panokset ovat korkeat, koska kummallakin seuralla on mahdollisuudet jopa mestaruuteen asti.

– Edessä on makea kohtaaminen. Hieno päästä pelaamaan Klubia vastaan, sanoi HJK:sta Ilves-paitaan täksi kaudeksi siirtynyt Soisalo.

Hän huilasi Ilveksen toiseksi viimeisessä kotiottelussa HIFK:ta vastaan. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss antoi Hongan kasvatille lepovuoron nuorukaisen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkuekomennuksen jälkeen.

– Se oli eka matsi, jonka seurasin katsomosta. Koska en pystynyt vaikuttamaan mitenkään peliin, ottelun seuraaminen oli hirveää. Maalin tappioasemassa tuli kamala olo, Soisalo muistelee.

Ilveksen viimeisen kotiottelun tavoite on kristallin kirkas: kaataa HJK ja pysyä mitalitaistossa mukana viimeiseen IFK Mariehamn -otteluun asti.

– Uskon, että otamme Klubilta täydet kolme pistettä. Paikat on vain käytettävä hyväksi. Jos saan kunnon syöttöjä, teen maalin. Tappelemme täysillä mitalista, Soisalo lupaa.


Ilves - HJK Tammelan stadionilla maanantaina 17.10. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia