AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2016

KuPS julkisti Jani Honkavaaran sopimuksen

KuPS julkisti Jani Honkavaaran sopimuksen

Jani Honkavaara valmentaa ensi kaudella Kuopiossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura kertoo verkkosivuillaan valinneensa uuden päävalmentajan. HIFK:ta aikaisemmin tällä kaudella valmentanut Jani Honkavaara, 40 siirtyy kuopiolaisseuran uudeksi päävalmentajaksi 1+1-vuotisella sopimuksella seuran optiolla.

Honkavaara saapuu Kuopioon joulukuun alussa ja lähtee luotsaamaan kuopiolaisjoukkuetta kohti uutta sarjakautta 2017.

Honkavaara on osoittanut valmennuksellisen osaamisensa nostamalla HIFK:n kakkosesta liigatasolle saakka. Kuopion Palloseura Oy:n puheenjohtaja Ari Lahti perustelee Honkavaaran pestaamista kolmella keskeisellä seikalla.

- Ensiksi meille on tärkeätä saada omia nuoria junioreita edelleen eteenpäin ja siihen Jani Honkavaara on erinomainen valinta. Hän on tottunut kehittämään nuoria pelaajia ja luottamaan heihin. Honkavaara sopii siten hyvin meidän strategiamme toteuttajaksi tältä osin, Lahti muistuttaa.

- Toiseksi Honkavaara on saanut niukalla budjetilla hyviä tuloksia aikaiseksi ja toivomme, että hyvälle menestykselle saadaan edelleen jatkoa. Kolmanneksi hän on nuorehko, nousukiidossa oleva menestysnälkäinen valmentaja sekä hyvä ihmistuntija ja pedagogi. KuPS tarjoaa hänelle hyvän mahdollisuuden kehittyä valmentajana ja me uskomme, että asetetut kilpailulliset tavoitteet pystytään hänen johdollaan saavuttamaan, Lahti sanoo.

HIFK - KuPS Sonera Stadiumilla maanantaina 17.10. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia