AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 14.10.2016

Korkeakunnas mielissään Pakkasen sopimuksesta

Korkeakunnas mielissään Pakkasen sopimuksesta

Santeri Pakkasella on ikää vasta 18 vuotta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti julkaisi torstaina maalivahti Santeri Pakkasen, 18, jatkosopimuksen. Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas pitää lupauksen riveissään erittäin mielellään.

- Olen todella tyytyväinen. Siinä missä Santeri Hostikka oli pelannut jo pari vuotta miesten pelejä, Pakkasen kovimmat pelit viime vuodelta olivat B-nuorista. Ihan huikea kehitys. Paljon hyvää työtä on tehty jo aiemmin fysiikan suhteen, joka mahdollisti pelaamisen miesten tasolla, Korkeakunnas kehuu FC Lahden sivuilla.

- Mikä on hienointa hänessä, niin se rauhallisuus ja kypsyys noin nuoreksi kaveriksi. Santeri on fyysisesti lahjakas ja pystyy hän vielä kehittymään. Hän on fiksu kaveri ja analysoi omaa tekemistään. Hänellä on hyvät mahdollisuudet kehittyä korkeallakin tasolle. Maalivahdiksi Santerilla on hyvä luonne. "Freezer" on rauhallinen, hyvä torjuja. Hän hakee hyvin keskityksiä ja on teknisestikin erinomainen, Korkeakunnas arvioi.

Korkeakunnas muistuttaa Pakkasen selvinneen urakastaan mainiosti.

- Pakkanen joutui todella kovaan paikkaan, kun maalivahtipelimme ei toiminut alkukaudella ja Miikka Mujunen loukkaantui. Kylmähermoisesti hän astui kovaan paikkaan ja hoiti homman hyvin, "Toke" tietää.

SJK-FC Lahti perjantaina 14.10. kello 18.30 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia