FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.40 // 8.10.2016

Kolmelle RoPS-juniorille pitkät sopimukset

Kolmelle RoPS-juniorille pitkät sopimukset

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kolmivuotiset sopimukset hyökkääjä Jarkko Luiron (18), puolustaja Juho Hyvärisen (16) sekä keskikenttämies Pyry Hannolan (14) kanssa. Kaikki kolme ovat RoPS:n oman juniorikoulun kasvatteja. Sopimukset ulottuvat kauden 2019 loppuun saakka.

Jarkko Luiro ja Juho Hyvärinen olivat RoPS:n edustuksen mukana jo viime talven Liigacupissa. Molemmat ovat myös saaneet ensimmäiset minuuttinsa Veikkausliigassa, Luiro PS Kemiä ja Hyvärinen FC Lahtea vastaan. Nuori Pyry Hannola on kesän aikana tunnustellut muutamaan otteeseen miesten vauhtia edustuksen harjoituksissa.

- Viime talven Liigacupissa peluutimme edustusjoukkueen mukana useampaakin nuorta pelaajaa. Noissa otteluissa kiinnitimme huomiota erityisesti Luiron ja Hyvärisen otteisiin. Pojat olivat ennakkoluulottomia ja pärjäsivät miesten peleissä varsin hyvin, kertoo RoPS:n urheilutoimen johtaja Jari Ilola.

RoPS:n osalta taustalla on pidempikestoinen projekti, jonka lopullisena päämääränä on tuottaa pelaajia edustuksen käyttöön sekä kasvattaa heitä viime kädessä kansainvälisille kentille. Hyvärinen ja Hannola ovat esiintyneet erittäin lupaavasti Suomen poikamaajoukkueissa.

- Näillä sopimuksilla haluamme osoittaa myös pelaajille itselleen, että olemme seuranakin sitoutuneita siihen pitkäjänteiseen työhön, jota huipulle pääsemiseen vaaditaan. Pelaajan on koettava, että hänellä on turvallinen kasvuympäristö, Ilola sanoo.

- Seuran kannalta on tietenkin tärkeää, että saamme nostettua sekä oman paikkakunnan että ylipäätään Pohjois-Suomen pelaajia Veikkausliigaan. Mutta sitäkin tärkeämpää on, että pystymme tukemaan nuorten pelaajien kehitystä ja voimme tarjota heille tukevan pohjan suunnitella tulevaisuutta urheilijana.

Rovaniemen Palloseuran kausi Veikkausliigassa jatkuu vielä kolmella ottelulla. Seuraava kotiottelu on ensi viikon perjantaina 14.10. kello 18.30. Vastaan asettuu Veikkausliigassa seitsemäntenä oleva Kuopion Palloseura.


RoPS-KuPS perjantaina 14.10. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPS:n tiedote
vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia