AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.40 // 3.10.2016

Jussi Vasara lopettaa uransa kauden jälkeen

Jussi Vasara lopettaa uransa kauden jälkeen

Jussi Vasaran hieno ura on loppusuoralla. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n keskikenttäpelaaja Jussi Vasara lopettaa ammattilaispelaajana uransa tämän kauden jälkeen ja siirtyy juniorivalmennukseen täysipäiväisesti.

Vasaran sopimus SJK:n kanssa päättyy tähän kauteen. Uusi valmentajapesti Espoon Palloseuran Akatemiassa alkaa kaudella 2017.

Seinäjoelle perheensä kanssa tammikuussa 2015 muuttanut Jussi Vasara on 29-vuotias ja hän on pelannut urallaan 238 Veikkausliigaottelua. SJK:ta hän on edustanut kahden kauden aikana 56 ottelussa ja tehnyt niissä tähän mennessä 11 maalia. Näistä maaleista peräti kuusi on voittomaaleja. Vasara on edustanut SJK:ta myös Suomen Cupissa ja pelannut kaikissa SJK:n tähän mennessä pelaamissa euro-otteluissa.

Pelaajauransa lisäksi hän on toiminut juniorivalmentajana SJK-juniorien joukkueissa. SJK:ssa Vasara voitti uransa ensimmäisen Suomen mestaruuden ja toista kertaa Suomen Cupin.

- Haluan sanoa kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukanani pelaajaurani aikana. Uskomattoman paljon unohtumattomia muistoja, niin ylämäistä kuin alamäistä. Kauden jälkeen on aika siirtää intohimo viivan toiselle puolelle. Olette rakkaita, kiittelee Vasara.

Myös SJK:ssa kaikki ovat todella kiitollisia Jussi Vasaran panoksesta seuralle ja toivottavat parasta mahdollista tulevaisuutta uudelle uralleen sekä hänen perheelleen.


SJK-FC Lahti perjantaina 14.10. kello 18.30 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia