AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2016

Riski nautti voittomaalin iskemisestä

Riski nautti voittomaalin iskemisestä

Roope Riski teki keskiviikkoiltana SJK:n voittomaalin KuPSia vastaan 1-0-voitossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Roope Riski nousi SJK:n sankariksi keskiviikkoiltana. Turkulaishyökkääjä ampui 1-0-voittomaalin KuPSia vastaan pelin toisella jaksolla.

Riski sai syötön Matej Hradeckyltä, harhautti sen jälkeen Babacar Diallon rangaistusalueen sisällä ja laukoi pallon vasemmalla jalallaan kovaa maalin kattoon.

Maali oli Riskille jo kauden viidestoista. Hän nousi liigan maalitilastossa jaetulle ykkössijalle yhdessä FC Interin Njazi Kuqin kanssa.

Riski oli tyytyväinen tehdystä maalista, mutta ennen kaikkea Seinäjoelle jääneestä täydestä pistepotista.

- Tämä oli tosi tärkeä peli molemmille joukkueille. Oli paha paikka meille. Lauantaina oli cup-finaali ja nyt taas pelattiin. Näkyi varmaan, että meiltä löytyy edelleen liigaa kohtaan, vaikka voitettiinkin cup. Ei ollut meiltä mikään paras peli tänään. Tänään varsinkin ensimmäinen puoliaika oli hakemista. Pidettiin päät kylmänä ja saatiin luotua se yksi paikka ja maali. Oli kiva tehdä se maali, edellisestä liigamaalista oli vierähtänyt jo tovi. Voittomaalit tuntuvat aina entistä paremmalta, Riski sanoi.


PS Kemi-SJK lauantaina 1.10. kello 15 Sauvosaaren kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia