AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 27.9.2016

Vuorinen: "Vahteran maali oli hieno yksilösuoritus"

Vuorinen: "Vahteran maali oli hieno yksilösuoritus"

Joonas Vahtera sai maalistaan kehuja. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura tasasi maanantaina pisteet Turun Veritas stadionilla FC Interin kanssa lukemin 1-1. Joonas Vahtera teki vaasalaisten maalin.

– Inter aloitti ensimmäisen puoliajan hyvin ja saivat ottelun alkupuolella maalinkin tehtyä. Sen jälkeen pääsimme avaamaan paremmin ja pääsimme lähemmäs heidän maaliaan. Vahteran maali oli hieno yksilösuoritus, mistä olen todella iloinen hänen puolestaan. Se toi viimeistään meidät takaisin peliin, VPS-luotsi Petri Vuorinen juttelee seuransa verkkosivuilla.

– Ensimmäinen maali vaikuttaa aina mielikuvaan ottelusta, mutta mielestäni jatkoimme omaa tekemistämme ja saimme avausosuman jälkeen liikuteltua Interiä hyvin, Vuorinen jatkaa

Toisellakin jaksolla Inter rynnisti kovaa päälle alkuvihellyksen jälkeen ja loi ajoittaisia pidempiä paineistusjaksoja VPS-päätyyn. Niitä loivat kuitenkin myös vieraat. VPS pääsi myös tilanteenvaihdoista muutamiin hyviin hyökkäyksiin.

– Inter aloitti myös toisen jakson hyvin ja heillä oli hyvä jakso toisen puoliajan keskivaiheilla. Sen jälkeen ote siirtyi enemmän meille ja etenkin vastahyökkäyksistä pääsimme hyvin tilanteisiin. Siinä olisi ollut sauma jos toinenkin tehdä maali, Vuorinen toteaa.

VPS-RoPS sunnuntaina 2.10. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia