AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 27.9.2016

Dormanilla kaksijakoiset muistot KuPS:sta

Dormanilla kaksijakoiset muistot KuPS:sta

Richie Dorman lähtee vain voitto mielessä KuPS-otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK isännöi Veikkausliigan mitalitaistelun kannalta erittäin tärkeässä ottelussa keskiviikkona KuPS:aa.

Yhdellä SJK-pelaajalla on kaksijakoiset muistot KuPS-otteluista, sillä viime kaudella hän onnistui iskemään heitä vastaan unelmamaalin juosten läpi koko kentän ja toisessa kohtaamisessa hän loukkaantui vakavasti.

- Maali oli toki kiva, mutta se että katkaisin jalkani heitä vastaan, tasoittaa sitä fiilistä jonkin verran, naurahtaa Richie Dorman.

- Mutta kun ottelu alkaa, se on vain yksi peli muiden joukossa, enkä mieti menneitä, jatkaa Dorman nopeasti perään.

SJK:lla on alla viikonloppuna otettu Suomen Cupin mestaruus ja nälkää riittää Dormanin mukaan taisteluun aina mestaruudesta saakka Veikkausliigassakin.

- Olemme nyt sellaisessa tilanteessa sarjassa, että mikä vain on vielä mahdollista ja pelaamme sarjajohtajaa vastaan vielä viimeisessä ottelussa. Meidän pitää voittaa joka ottelu ja se on mielestäni täysin mahdollista. Onnistuimme siinä myös viime kaudella, muistuttaa Dorman.

- Ei tietenkään ole helppoa, että pelaamme tällaisella tahdilla näitä otteluita. Mutta meillä on onneksi laaja rinki ja kaikki ovat nyt terveinä, joten se auttaa kovasti. Joten menemme tähän otteluun, kuten jokaiseen otteluun tätä ennemminkin, ja lähdemme hakemaan voittoa, sanoo Dorman lopuksi.


SJK-KuPS keskiviikkona 28.9. kello 18.30 OmaSP Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia