AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 26.9.2016

Ilveksen Soisalo: "Pitää vain nauttia"

Ilveksen Soisalo: "Pitää vain nauttia"

Mikael Soisalo pelaa hienoa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves jatkoi mahtavaa kauttaan Veikkausliigassa, kun PS Kemi kaatui sunnuntaina numeroin 2-0 Mikael Soisalon sekä Jaakko Juutin maaleilla. Ilveksen tappiottomien otteluiden putki venyi jo seitsemään ja joukkue jatkaa sarjakolmosena.

Keltapaitojen 18-vuotias laitahyökkääjä Soisalo jatkoi uskomattoman kovia otteitaan ja hänet palkittiin ansaitusti kentän parhaana pelaajana. Nuorukainen teki avausjaksolla 1-0-voittomaalin ja tuo oli jo kauden seitsemäs osuma hänelle. Soisalo myös jakeli namupassin Juutin tekemään 2-0-maaliin toisella jaksolla.

- Hyvä voitto meiltä ja itse pääsin jatkuvasti haastamaan hyvin. Käytän vaan omia vahvuuksiani ja luotan niihin. Joukkueen fiilis on hyvä, niin mikäs tämän parempaa. Peli kerrallaan mennään kauden viimeiset ottelut, mutta turha sitä on edes pelata, jos ei pelaa voitoista, Soisalo toteaa Ilveksen sivuilla.

- Meillä on hyvin organisoitu joukkue. Kaikki, mitä me teemme, on selkeää ja jokaisella pelaajalla on oma roolinsa, Soisalo jatkaa.

Soisalon mukaan joukkueen valmennus on tehnyt loistavaa työtä, että on saanut joukkueen tällaiseen vireystilaan.

- Neljä kovaa peliä vielä jäljellä ja jokaiseen peliin lähdemme puhtaalta pöydältä. Meillä on vain voitettavaa ja paineet ovat muilla. Klubikin on vielä tulossa Tammelaan ja haluan todellakin pelata heitä vastaan! Nämä ovat hienoja pelejä. Pitää vain nauttia ja pelata isolla sydämellä, kommentoi Soisalo.

FC Lahti-Ilves sunnuntaina 2.10. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia