AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 25.9.2016

Malinen odottaa tasaista vääntöä Rovaniemellä

Malinen odottaa tasaista vääntöä Rovaniemellä

Juha Malinen odottaa näkevänsä hyvätasoisen kamppailun sunnuntaina, kun hänen valmentamansa RoPS isännöi sarjakakkosta IFK Mariehamnia. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntai-iltana Rovaniemen Keskuskentällä nähdään Veikkausliigan kakkosen IFK Mariehamnin ja mitaleille tähtäävän RoPSin kohtaaminen.

Pelin asetelmat tuovat rovaniemeläisten päävalmentajan Juha Malisen mukaan kotijoukkueelle lisäpotkua, kun pelataan molempien joukkueiden osalta paikoista ensi kesän eurokentille.

- Huomenillalla saatetaan nähdä Keskuskentällä kauden upein ottelu, sillä molemmat kentällä olevat joukkueet ovat hyvässä vireessä ja ottelu pelataan iltavalaistuksessa, joka tuo varmasti lisää fiilistä niin kentälle kuin katsomoonkin. Voi oikeastaan sanoa, että kentällä nähdään meidän syksyn finaali, Malinen sanoo.

Helppoa ottelua ei kotijoukkueelle ole luvassa, sillä vierailija IFK Mariehamn on aina ollut rovaniemeläisjoukkueelle paha vastus.

- Nyt on aika aukaista meidän vuosia jatkunut solmu maarianhaminalaisjoukkuetta kohtaan ja ottaa kamppailusta kolme pistettä. Vierailijalla on huippuvaarallinen kärkipari Kangaskolkka - Orgill, joten meidän täytyy lähteä otteluun pitävän puolustuksen kautta.

- Jos olemme vähänkään samalla ilmeellä liikkeellä kuin olimme Helsingissä HJK:a vastaan, niin me teemme ottelusta hyvän pelin.


RoPS-IFK Mariehamn sunnuntaina 25.9. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia