AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2016

SJK:n Aimar kotiutunut hienosti Seinäjoelle

SJK:n Aimar kotiutunut hienosti Seinäjoelle

SJK:n espanjalaispelaaja Aimar kertoo joukkueen ottaneen hänet erinomaisesti vastaan.

SJK:hon syksyn siirtoikkunassa siirtynyt espanjalaispuolustaja Aimar on kotiutunut Seinäjoelle mainiosti.

Neljässä ottelussa "Kerhon" paidassa pelannut Aimar on viihtynyt uudessa asuinkaupungissaan.

- Urheilullisesti on hienoa, että joukkue taistelee yhdessä pallo sekä peli kerrallaan. Siten olemme saaneet myös hyviä tuloksia viime aikoina. Henkilökohtaisesti olen kotiutunut tänne hyvin ja koen oloni erittäin tervetulleeksi. Joukkue on ottanut minut hienosti vastaan, Aimar kertoo.

Keskiviikkona SJK on ison haasteen edessä, kun joukkue vierailee Vaasassa VPS:n luona. Pohjanmaan paikalliskamppailussa on iso panos, kun joukkueet ovat tasapisteissä ja lähellä mitalisijoitusta.

- Meillä on edessämme erittäin tärkeä ottelu. Tiedän, että se on derby ja siten todella tärkeä kaupungille ja kannattajille, mutta sen lisäksi se on todella tärkeä ottelu myös sarjataulukon kannalta. Voittamalla keskiviikkona, olisimme lähempänä europaikkoja ja se antaisi meille mahdollisuuden taistella edelleen mitaleista.

Aimar oli varsin pidetty pelaaja edellisessä seurassaan Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Vielä nytkin mies saa onnitteluita ja terveisiä lähes päivittäin, kun kannattajat seuraavat miehen otteita SJK:n paidassa.

- Llagostera oli minun kotini pitkään ja heidän kannattajansa ovat sellaisia, että he muistavat vanhat pelaajansa aina ja pitkään. He toivovat menestystä ja seuraavat mielellään mitä heille kuuluu. Olen tietenkin erittäin iloinen, että he toivovat nyt menestystä SJK:lle ja minulle uudella urallani, Aimar selittää.


VPS-SJK keskiviikkona 21.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia