AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 21.9.2016

​Juhani Ojala tyytyväinen alkuunsa SJK:ssa

​Juhani Ojala tyytyväinen alkuunsa SJK:ssa

Huuhkajien puolustusryhmään kuuluva Juhani Ojala palasi täksi kaudeksi Suomeen ja liittyi viime kauden mestarin SJK:n riveihin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:hon syksyn siirtoikkunassa siirtynyt keskuspuolustaja Juhani Ojala, 27, on tyytyväinen siihen, miten urakka uudessa seurassa on alkanut.

Ojala on pelannut SJK:ssa täydet minuutit kaikissa kolmessa ottelussa. Niissä peleissä joukkue on päästänyt taakseen vain yhden maalin, joten ensiaskeleet "Kerhossa" on otettu vahvsti.

- Tuntuu tosi hyvältä. Pelit ovat menneet hyvin niin joukkueelta kuin henkilökohtaisestikin. On saanut hyvän alun, mikä on tosi tärkeää. Olen myös pysynyt kunnossa, vaikka tahti on ollut tosi kova. Nyt vähän tuntuu pikkuväsymys kun on pelannut kolme peliä kahdeksaan päivään, mutta muuten paikat on kunnossa ja sitä on taas valmiina seuraavaan peliin, Ojala sanoo.

Ojala ja SJK ovat tositoimissa seuraavan kerran keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Vaasaan VPS:n vieraaksi. Panoksena on Pohjanmaan herruus.

- Mielenkiintoista nähdä, mitä on keskiviikkona tulossa. Olen urallani kuitenkin parissa muussakin derbyssä ollut mukana ja ne on aina kiihkeitä tapahtumia. Ja nytkin tulee paikalle paljon faneja. VPS on myös pelannut hyvän kauden ja heillä on hyvä joukkue, joten luulen, että siitä tulee muutenkin kova peli, Ojala arvioi.


VPS-SJK keskiviikkona 21.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia