AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 13.9.2016

Ilveksen Siira: "Kypsä esitys"

Ilveksen Siira: "Kypsä esitys"

Tuure Siira pelasi mainion ottelun Vantaalla. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves haki maanantai-iltana tärkeän vierasvoiton, kun PK-35 Vantaa kaatui numeroin 1-3 (0-3). Voitto oli Ilvekselle kolmas perättäinen ja samalla joukkue nousi jo sarjakolmoseksi.

Erinomaista kautta pelaava Ilveksen 21-vuotias keskikenttäpelaaja Tuure Siira pelasi Vantaalla täydet 90 minuuttia totutun vahvalla tasolla. Hienon matsin jälleen pelannut 22-vuotias laitapakki Felipe Aspegren teki puolestaan uransa avausmaalin Veikkausliigassa.

Siira oli pelin jälkeen yhtä hymyä.

- Ihan hyvä matsi meiltä ja mielestäni varsin kypsä esitys. PK-35 sai lopussa toki sen kavennusmaalin, jossa pelaamisemme oli löysää, mutta muuten oli hyvää tekemistä. PK-35 keskittyi puolustamiseen ja heillä oli nuoria jätkiä täynnä virtaa, Siira toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

- Kuitenkin hienosti hoidettiin voitto kotiin ja kyllä tässä minun hymystäkin näkee, että hyvältä tuntuu. Nyt vaan jatketaan samalla tavalla, niin ehdottomasti se voi riittää ainakin pronssille asti, kommentoi Siira.

Ilves-VPS perjantaina 16.9. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia