AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2016

​Roope Riski ei ole koskaan hävinnyt FC Interille

​Roope Riski ei ole koskaan hävinnyt FC Interille

Kuva: Juha Tamminen

SJK palaa perjantaina maaottelutauolta kotiottelulla FC Interiä vastaan.

SJK:n leirissä odotetaan kovaa ottelua.

- Odotan perjantain pelistä vaikeaa, sillä Kuqin aikakausi Interissä ei ole lähtenyt liikkeelle varmaankaan niin kuin siellä odotettiin. Ja nyt on ollut maajoukkuetauko aikaa työstää uutta pelisysteemiä sisään. Varmasti kentällä nähdään nyt parempi ja sisuuntuneempi Inter, arvioi SJK:n hyökkääjä Roope Riski, joka johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 14:sta maalillaan.

Riskin takana on maalipörssissä Interin riveissä nyt maaleja takova Njazi Kuqi. Nähdäänkö perjantaina siten kahden maalitykin keskinäistä kilpailua?

- Ei tuo Njazia vastaan pelaaminen tuo minun peliini mitään lisävipinää, mutta Inter noin joukkueena tuo sitten senkin edestä. Minä luotan kuitenkin meidän puolustuslinjaan, että se pitää "Nassen" kurissa ja poissa maalipaikoilta, sanoo Riski.

Riski on urallaan pelannut Interiä vastaan kymmenen kertaa, osunut niissä maalipuiden väliin kahdeksan kertaa. SJK:n kanssa maali on syntynyt jokaisessa Interiä vastaan pelaamassaan pelissä ja kertaakaan hän ei ole vielä urallaan hävinnyt Interille. Riski, joka pelasi aiemmin urallaan Veikkausliigaa Turun Palloseurassa, Interin paikalliskilpailijassa, sai viime kierroksella sata Veikkausliigaottelua täyteen. Samaan saavutukseen pääsi myös SJK:n toinen hyökkääjä, Ariel Tuco Ngueukam. Kaksikko palkitaan saavutuksestaan ennen lauantain ottelua.


SJK-FC Inter perjantaina 9.9. kello 18.30 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia