AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2016

David Monsalve palaa Interiin

David Monsalve palaa Interiin

FC Inter kertoo verkkosivuillaan solmineensa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen 27-vuotiaan David Monsalven kanssa.

Kanadalaismaalivahti on ollut Interin mukana jo kaksi viikkoa, mutta paluu varmistui kuitenkin vasta peliluvan saavuttua Monsalven edellisestä seurasta, joka on Guatemalan mestarijoukkue CD Suchitepéquez.

Monsalve pelasi Interissä Veikkausliigaa jo aiemmin kausina 2009 ja 2010 yhteensä 14 ottelun verran. Hän pelasi myös Interin voittoon päättyneessä Suomen Cupin loppuottelussa kaudella 2009. Inter-kausiensa jälkeen Monsalve edusti kanadalaista FC Edmontonia, Ykkösen AC Oulua, kolumbialaista América de Calia ja tänä vuonna 25 ottelun verran Suchitepéquezia.

Interin maalivahtivalmentaja Jani Meriläinen perustelee Monsalven hankintaa juuri pelaajan aiemmilla kokemuksilla Interistä ja Suomesta.

- Meille oli tarjolla useampia samalla tasolla olevia maalivahteja. Tätä liigakautta on kuitenkin jäljellä enää vähän ja Davidin kanssa sitä aikaa ei tarvitse käyttää maahan tai seuraan sopeutumiseen.

- Hän myös ymmärtää tilanteemme. Molemmilla kokeneemmilla maalivahdeillamme on ollut loukkaantumisia tänä vuonna, mutta yhtä hyvin voi olla, ettei peliaikaa ole luvassa paljon, Meriläinen kertoo Interin sivuilla.

FC Inter-HIFK maanantaina 12.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia