AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2016

Pyry Soiri: ”Mitalit ovat tavoitteemme”

Pyry Soiri: ”Mitalit ovat tavoitteemme”

Kuva: Juha Tamminen

VPS:n Pyry Soiri pelaa vahvaa kautta Veikkausliigassa. Vaasalaiset ovat ottaneet hänen mukaansa tärkeää oppia vaikeasta kaudesta 2015.

Pyry Soiri valmistautuu parhaillaan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kanssa tärkeään EM-karsintaotteluun. Suomi kohtaa perjantaina Itävallan Vaasassa.

Soiri kommentoi Palloliiton Huuhkaja-tv:n haastattelussa myös seurajoukkuekuulumisiaan.

- Hyvin on mennyt, olen päässyt pelaamaan ja onnistumisiakin on tullut. Haluan jatkaa siitä ja tietysti olen iloinen aina kun pääsen kentälle. Meillä on mennyt ihan hyvin kun vertaa viime vuoteen, Soiri naurahti.

Vaasalaisten kauden 2015 alku oli katastrofaalinen. Joukkue sai kuitenkin napsittua syksyä kohden tarvittavat pisteet ja sijoittui lopulta kymmenenneksi. Tänä vuonna meno on ollut vahvaa. Joukkue on sijalla viisi vain kaksi pistettä pronssimitaleista ja Soiri valittiin Veikkausliigan heinäkuun kuukauden pelaajaksi.

- Uskon, että olemme oppineet viime vuodesta ja kasvaneet. Meillä on edellytyksiä vaikka mihin. Uskon, että pystymme olemaan top3-sijoilla. Mitalit ovat tavoitteemme ja sen eteen teemme töitä.


HIFK-VPS perjantaina 9.9. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Palloliiton Huuhkaja-tv
Lisää uutisia