AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2016

Korkeakunnas: "Todella hyvin ollaan valmistauduttu"

Korkeakunnas: "Todella hyvin ollaan valmistauduttu"

"Toke" lähtee Rovaniemelle luottavaisena. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti matkaa luottavaisin mielin lauantain ennakkoon vaikeaan vierasotteluun RoPS:aa vastaan.

Lahti on pystynyt valmistautumaan koitokseen kaikessa rauhassa. Harjoituskentällä on haettu ratkaisua joukkuetta riivaavaan maalinteko-ongelmaan.

- Me ollaan valmistauduttu tähän peliin todella hyvin. Minulla on hyvä fiilis tästä pelistä. Meillä on aika liikkuva ja aktiivinen kokoonpano. Meillä on jäänyt aika vahvasti kalavelkoja makseltavaksi. Ensimmäisen Rovaniemen vierailun pilasi joku muu kuin pelaajat ja sitten kotiottelussa lahjotettiin molemmat maalit. Luottavaisin mielin lähdetään haastamaan pohjoisen poikia, päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo.

- Tällä viikolla ollaan tehty todella paljon hyviä rentoja suorituksia maalintekoon. Ainakin harjoituksissa pallo on uponnut hyvin. Ei se tule hampaita kiristämällä ja jännittämällä niin, että paikat lähtee takahampaista. Sen takia tehty aika paljon toistoja. Pelaajissa näkynyt hyvää fiilistä. Veskareille ei välttämättä aina niin kivaa, Korkeakunnas jatkaa naurahtaen.

Kuhnureiden veräjänvartijana viime peleissä toiminut Aleksandr Vasjutin mahdollistaa aggressiivisemman pelitavan.

- Opittu toi Aleksandr tuntemaan, varmasti pystytään sitäkin hyödyntämään aika paljon pelinavaamisessa ja pystytään pitämään linjaa korkeammalla. Hän on todella aktiivinen maalivahti. Voidaan olla aggressiivisimpia molempiin suuntiin, Korkeakunnas näkee.


RoPS - FC Lahti lauantaina 27.8. kello 16.00 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia