AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2016

Ilveksen Soisalo pettyi pistejakoon

Ilveksen Soisalo pettyi pistejakoon

Mikael Soisalo osui pilkulta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja RoPS pelasivat 1-1-tasapelin keskiviikkoiltana Tammelan stadionilla. Ilveksen tasoitusmaalin rangaistuspotkusta avausjakson lopussa laukonut Mikael Soisalo oli jälleen näkyvästi esillä.

Soisalo valittiin viime kotiottelun tapaan ottelun parhaaksi pelaajaksi. Jälleen kerran vauhdikkaasti ja vaarallisesti oikealla laidallaan pelannut Soisalo teki keskiviikkona jo kauden viidennen maalinsa. Tasuri ei silti nuorukaista tyydyttänyt.

- Oli aika sekava ottelu, jossa mentiin päästä päähän. Molemmilla joukkueilla oli siinä paikkoja tehdä ja ottelu olisi voinut päättyä kumpaan suuntaan tahansa. Kyllä me kolmea pistettä lähdettiin hakemaan, että kyllä tämä tasapeli pieni pettymys on, Soisalo toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

- Se meidän tasoitusmaalia edeltävä tilanne oli ihan selkeä pilkku. Kontakti boxin sisältä. Vastustajan veskari yritti psyykata minua rankkarissa, mutta veskat koittaa tehdä minkä pystyvät. Pitää vaan laittaa pallot maaliin. Hyvä peli meiltä ja olihan meillä paikat voittoon. RoPS on kuitenkin hyvä jengi. Torstaina palautellaan ja sitten kohti lauantain vierasottelua Interiä vastaan, kommentoi Soisalo.

FC Inter - Ilves lauantaina 27.8. kello 16.00 Veritas Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia