AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.34 // 23.8.2016

Kreidl odottaa jo HJK:n kohtaamista - "viimeksi hullu peli"

Kreidl odottaa jo HJK:n kohtaamista - "viimeksi hullu peli"

Johannes Kreidlilla on jo kahdeksan nollapeliä tilillään. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS-maalivahti Johannes Kreidl piti kuopiolaisten maaliverkon puhtaana sunnuntaisessa kotipelissä.

Nollapeli oli maalivahdin tämän liigakauden kahdeksas ja kuopiolaiset pääsivät juhlimaan hienoa kotivoittoa PK-35 Vantaasta hyvän peliesityksen jälkeen.

- Me pelattiin tosi hyvää pallonhallintaa ensi jaksolla ja luotiin paljon paikkoja. Puolustuksellisesti vastustajalta tuli ensi jaksolla kaksi vetoa, joista muurin läpi tullut vapari oli hankala torjua. Me puolustettiin hyvin ja maaleja piti tehdä enemmän kuin yksi, Johannes toteaa.

- Toinen jakso oli meiltä yhtä hyvää peliä. Lopulta me tehtiin tarvittavat maalit ja hankittiin ansaittu voitto, maalivahti iloitsee.

KuPS-joukkue on hankkinut Veikkausliigassa nyt kolme peräkkäistä voittoa.

- Me olemme olleet vahvoja koko kauden. Viimeisissä kolmessa pelissä me olemme taistelleet enemmän keskialueella ja me olemme olleet enemmän aggressiivisempia kuin olimme Vaasassa ja Seinäjoella. Ne eivät olleet meiltä hyviä pelejä, maalivahti tunnustaa.

Sunnuntaina kohdataan jälleen kova HJK Sonera Stadiumilla. Vaativa Veikkausliigaottelu on jälleen tiedossa - viimeksi vain reilu viikko sitten KuPS nousi tappioasemasta voittoon lisäajalla.

- Edellinen HJK-ottelu oli hullu peli. HJK-peli on kaikkein kovin liigaottelu. Meidän pitää keskittyä peliin sataprosenttisesti ja pelata tosi aggressiivisesti, sitä kautta me voimme voittaa taas, maalivahti toteaa.


HJK-KuPS sunnuntaina 28.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia