AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 23.8.2016

Interin Lehtonen: "Olemme urakoineet paljon harjoituskentällä"

Interin Lehtonen: "Olemme urakoineet paljon harjoituskentällä"

Henri Lehtonen iloitsi taistelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter otteli todellisen taisteluvoiton sunnuntaina FC Lahden vieraana. Interin 2-1 -voittoon päättyneessä ottelussa pelin loppuhetket olivat turkulaisittain kamalaa katsottavaa. Joukkue onnistui kuitenkin pitämään johtonsa.

Inter-kapteeni Henri Lehtosen mukaan voitto oli henkisesti tärkeä joukkueelle. Tästä on hänen mukaansa hyvä lähteä hakemaan hyvää loppukautta.

- Kyllähän tuo pelin loppu oli melkoista myllyä meidän päästä. Jokainen pelaaja löi itsensä kuitenkin täysillä likoon ja saimme siitä vihdoin myös palkinnon. Tämä tulos oli meille erittäin tärkeä ja tästä on nyt hyvä lähteä rakentamaan onnistunutta loppukautta, sanoo Lehtonen Interin verkkosivuilla.

Vaikka Inter olikin pelin viimeisen kymmenen minuuttia vaikeuksissa, löysi Lehtonen pelistä paljon hyvää.

- Mielestäni 80 minuuttia sujui meiltä hyvin. Paketti pysyi hyvin kasassa ja Lahti ei päässyt luomaan paikkoja. Meillä oli omat paikkamme kyllä ratkaista peli ennen lopun Lahti-painetta, näkee Lehtonen.

Inter-kipparin mukaan joukkueella on vaikeasta kaudesta huolimatta ollut koko ajan luotto omaan osaamiseen.

- Vaikka kausi on ollut vaikea, on joukkueen ilmapiiri ollut hyvä. Olemme urakoineet paljon harjoituskentällä ja uskoneet koko ajan parempaan. Uskon, että tämän voiton myötä pystymme edelleen nostamaan tasoamme loppukauden otteluissa, huomauttaa Lehtonen.

FC Inter-Ilves lauantaina 27.8. kello 16.00 Veritas Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia