AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2016

​Tijan Jaiteh iloitsi avausosumastaan

​Tijan Jaiteh iloitsi avausosumastaan

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Tijan Jaiteh avasi maalitilinsä Veikkausliigassa maanantaina HJK-ottelussa.

Keskikenttäpelaaja viimeisteli hienon voittomaalin maanantaisessa Veikkausliigaottelussa Sonera Stadiumilla. Kyseessä on pelaajan ensimmäinen liigamaali Suomen kentillä.

- HJK pelasi pallon sivurajaheittotilanteessa hyökkääjälle, joka menetti pallon. Näin siinä tilanteessa hyvän mahdollisuuden ja lähdin etenemään. Taklasin pallon vastaantulevalta puolustajalta ja pallo lähti etenemään toiseen suuntaan. Tämän jälkeen Gbolahan Salami voitti seuraavan kaksinkamppailun ja pelasi pallon eteenpäin Sasa Jovovicille, maalintekijä kuvailee ratkaisutilanteen kehittymistä.

Jovovic eteni pallon kanssa vauhdikkaasti lähelle päätyrajaa ja syötti nurmea pitkin takaviistoon rangaistuspilkun kohdalle, jonne Jaiteh oli edennyt hyvään vetopaikkaan.

- Harjoituksissa me olemme treenanneet paljon maalintekoa. Olin siten tottunut tilanteeseen ja se auttoi. Koetin osua palloon niin hyvin kuin mahdollista ja onneksi se meni sisään, Tijan iloitsee.

Maalinteko onnistui 16:nnessa Veikkausliigapelissä.

- Tein edellisen maalini joskus Norjassa siellä pelatessani. Tunnelmat olivat tietenkin oikein mukavat. Tärkeintä oli kuitenkin se, että joukkue saavutti voiton ja kolme pistettä, maalintekijä muistuttaa.


KuPS - PK-35 Vantaa sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia