AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2016

Vain kolme pistettä kelpaa Toni Lehtiselle

Vain kolme pistettä kelpaa Toni Lehtiselle

Toni Lehtinen on taas pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkona VPS:lle hävinnyt SJK jatkaa mitalitaistoaan lauantaina kohtaamalla vahvassa vireessä olevan RoPSin kotikentällään.

VPS-ottelussa pelasi pitkästä aikaa täydet minuutit hyökkääjä Toni Lehtinen, joka puski komeasti Jussi Vasaran keskityksestä SJK:n kavennusosuman.

- Tietysti päällimmäisenä itselle jäi mieleen että se oli iso pettymys meille, sillä se oli iso peli ja Vepsu vastassa. Heille ei ikinä haluaisi hävitä. Mutta jos omaa peliäni ajattelee, niin oli tosi kiva pelata ja oli hyvä saada onnistuminen maalin muodossa. Sain siinä hyvän osuman Juden hyvästä keskityksestä, muistelee Lehtinen SJK:n sivuilla.

- Lauantaina on taas iso peli. Ja kotona varsinkin, kolme pistettä on ainut, mikä siitä kelpaa. Yksilönä otetaan vastaan ne onnistumiset mitä tulee jos tulee, mutta joukkueena me tarvitaan ehdottomasti kolme pistettä, arvioi Lehtinen tulevaa ottelua.

Lehtinen on SJK:n kaikkien aikojen maalitykki ja pelannut toiseksi eniten otteluita SJK-paidassa, maalivahti Mihkel Aksalun jälkeen.

- Tottakai se on hienoa, että olen saanut kauan edustaa oman kotikaupungin seuraa. Se on tärkeää ja arvostan korkealle näitä saavutuksia, sanoo Lehtinen.

SJK-RoPS lauantaina 13.8. kello 16 OmaSP Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia