AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 12.8.2016

RoPSin Reguero tykkää hämmentää ja höpöttää

RoPSin Reguero tykkää hämmentää ja höpöttää

Antonio Reguero on osoittanut kykynsä Rovaniemellä. (Kuva: Juha Tamminen)

Vastikään jatkosopimuksen Rovaniemen Palloseuran kanssa solminut maalivahti Antonio Reguero oli yhdellä torjunnallaan yksi illan hahmoista RoPS:n kaataessa PS Kemin keskiviikkona puhtaasti 5-0.

Kyseiseen torjuntaan Reguero venyi noin viisitoista minuuttia ennen päätösvihellystä päätuomari Antti Munukan osoitettua pallon RoPS:n pilkulle. Rangaistuspotkua ampumaan saapuneen PS Kemin kapteeni Billy Ionsin askelmerkit sekosivat espanjalaisen käsittelyssä. Antti Munukka palkitsi Regueron esityksen keltaisella kortilla, mutta kotiyleisö oli haltioissaan.

- Tykkään hämmentää ja höpöttää pelaajille. Joskus höpötän liikaakin, mutta tällä kertaa en itsekään ole täysin varma, mistä sain varoituksen. Mielestäni en sanonut mitään asiatonta. Kunhan juttelin niitä näitä, myös RoPS:n eurokarsinnoissa rangaistuspotkun torjunut Reguero hymyilee seuransa verkkosivuilla.

- Mutta tärkeintä oli saada nollapeli. Siinä on kuitenkin iso ero, voitetaanko ottelu 5-0 vai 5-1. Ainakin maalivahdille sillä on merkitystä, Reguero toteaa.

SJK-RoPS lauantaina 13.8. kello 16 OmaSP Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia